Hjemmesider i eksempelvis WordPress open source

I dag er der mange måder at lave sin hjemmeside på.

Den kan være lavet som Responsive Web-design, helt almindeligt med tilhørende mobil site, eller en helt tredje løsning som passer til lige netop Din virksomhed. Vigtigt er det dog, at være synlig på alle platforme så som desktops, labtops, tablets og smartphones.

 
Responsive Web-Design?

På grund af den hastigt voksende smartphone og tablet trafik, er det store Buzz word på web-fronten "Responsive Web design".  
Og hvad betyder det så?
Det betyder faktisk "bare" at hjemmesiden automatisk tilpasser den platform som den vises på, eks tablets, smartphones osv.
Så der er ikke et mobil site ved siden af, men det samme indhold som retter sig ind efter størrelse på det vindue det vises i.
Dette site er lavet som Responsive, det kan testes ved at se det på sin smartphone, eller ved at trække browser vinduet mindre, på den måde kan man se at siden tilpasser sig automatisk.

Fælles for ovenstående løsninger er, at de leveres i et CMS (Content Management System) der gør at ejeren/webmaster nemt og enkelt selv kan vedligeholde og opdatere hjemmesiden online. Er der ingen præferencer fra kunden, anbefaler vi normalt at benytte WordPress eller CMS Made Simple, som er Open Source CMS´r.

Se udvalgte referencer herunder på både hjemmesider som er leveret komplet til kunden, og layouts som er leveret til webhuse i photoshop filer.

Herslev Bryghus

Hjemmesiden ligger i CMS Made Simple systemet. Vi leverede et tomt site, dog med fuld menu struktur og opsætning, lige til at fylde indhold i. Layout blev leveret af ekstern grafiker i photoshop filer
Se siden her
Lysgaard Vinduer & Døre

Lysgaard Vinduer & Døre havde behov for en frisk hjemmeside, som kunne begå sig på alle platforme
Se siden her
Store Børs 

Komplet hjemmeside leveret af MM-Graphics, siden ligger i WordPress og har online bordbestilling implementeret. Fuldt ud responsive og tilpasser sig således på alle platforme.
Se siden her
Vektus

Hjemmeside lavet udfra leveret design fra ekstern grafiker, al teknik og opsætning i WordPress lavet af MM-G
Se siden her
KL-Vogne

Lille simpel løsning til udlejning af studentervogne, fuld responsive så der kan bestilles fra mobilen, tablet eller pc.
Se siden her
 

Kontakt os her!


Vi vil rigtig gerne høre fra Dig, og hjælpe med at få dine/jeres idéer gjort til virkelighed.

Telefon 2616 9015 eller mail morten@mm-g.dk

© Copyright MM-Graphics 2013.