Nyhedsbreve


Eller E-mailmarkedsføring, Direct Mails, Newsletters, Nyhedsmail - kært barn har mange navne.

Har man sin forretning på nettet, hvad enten det er en shop eller hjemmeside, så er nyhedsbrevet en hjørnesten i markedsføringen.

Mange ved godt hvor vigtig en del af markedsføringen det er, men får bare ikke budskaberne ud til tiden, eller så ofte som man gerne vil.

Det skyldes i de fleste tilfælde, at det virker besværligt at sætte nyhedsbrevet op, man har måske et gammelt system, eller slet ikke noget, og bruger derfor sit mailprogram til at sende nyhedsmails ud med.

Vi hjælper med at få sat en løsning op, som fra starten ser ud som Du ønsker, og på denne måde kan Du koncentrere dig om at komme ud med budskabet og gode tilbud.

I de fleste systemer er der fuld statistik (evt sammen med google analytics) hvor man direkte selv kan aflæse fx. hvor mange har læst, og hvor er der klikket henne. Har man shop kan den vise hvilke vare der er solgt direkte på baggrund af nyhedsbrevet.

Der er rigtig mange ting man kan sætte sig ind i og arbejde med, men inden Du kan jonglere med alle disse dejlige muligheder, så skal der sendes nogle nyhedsbreve afsted. Når man først er kommet rigtig igang med at sende nyhedsmails ud, kan man næsten ikke få nok af at læse statistikker og tjekke salg etc.

Se her et par eksempler på nyhedsbreve hvor MM-Graphics har leveret design og implementering (begge i MailChimp):

Herslev Bryghus og Pillow Heart

Video, MM-Graphics og MailChimp
Herunder viser vi en video om, hvor nemt det kan være at sætte sit nyhedsbrev flot op.
I videoen her bruges MailChimp:


 

Kontakt os her!


Vi vil rigtig gerne høre fra Dig, og hjælpe med at få dine/jeres idéer gjort til virkelighed.

Telefon 2616 9015 eller mail morten@mm-g.dk

© Copyright MM-Graphics 2013.