Sikkerhed og opdateringsaftale af DIN WordPress løsningHvorfor er løbende opdateringer fornuftigt?

Hacking og spam er desværre et stigende problem på nettet. For at minimere eventuelle hackerangreb er det derfor vigtigt, at du holder din WordPress-løsning opdateret. Er din WordPress-løsning ikke opdateret, eller findes der gamle ikke-opdaterede plugins i din installation, udgør det store sikkerhedsbrister, som i sidste ende kan forårsage uoprettelig skade på din hjemmeside, webshop eller blog.

Selve aftalen

Du kan vælge mellem 4 forskellige aftaler. Den optimale aftale for dig afhænger bl.a. af størrelsen af dit website – og ikke mindst antallet af plugins. Ved aftaleindgåelse betales en førstegangsydelse svarende til første periode af opdateringsaftalen. Førstegangsydelsen dækker opstart og installation af backupsystem.

Opdatering hver 3. måned

Fælles for alle løsninger er, at MM-G altid foretager en backup inden opdateringsarbejdet påbegyndes. Først efter backup opdateres WordPress og diverse plug-ins. Er der større opgraderinger af selve systemet foretages disse samtidig.
Opdateringer foretages normalt uden at du bemærker det. Skulle arbejdet med siden kræve nedetid, adviserer vi dig, så vidt det er muligt, inden arbejdet udføres.
Hvis der er opstået ureglmæssigheder ved opdateringen kontakter vi jer og finder en løsning på problemet.

Hvilke løsning passer dig?

Aftale 1
En WordPress-løsning på ca. 0-10 sider/indlæg og 0-5 plug-ins kan normalt klares med en Aftale 1 til 1196,- pr. år. Opdateringen foretages hver 3. måned. Der tages ugentlig back-up af hele WordPress siden.

Aftale 2
En WordPress-løsning på ca. 0-20 sider/indlæg og 0-10 plug-ins kan normalt klares med en Aftale 2 til 2396,- pr. år. Opdateringen foretages hver 3. måned. Der tages ugentlig back-up af hele WordPress siden.

Aftale 3
En WordPress-løsning med 20-60 sider/indlæg og 10-20 plug-ins klares normalt med en Aftale 3 til 4192,- pr. år. Opdateringen foretages hver 3. måned. Der tages ugentlig back-up af hele WordPress siden.

Aftale S
En WordPress-løsning med +60 sider/indlæg og +20 plug-ins vurderes ved aftaleindgåelse, hvorefter hyppigheden af opdateringer og vedligehold fastsættes. 
Aftale S tilpasses til præcis din installation, og koster som udgangspunkt til 8388,- pr år. Der tages ugentlig back-up af hele WordPress siden.

Manuel opdatering

Selve opdateringen bliver udført manuelt. Dette er for at sikre en fejlfri opdatering, og at alle plug-ins kører korrekt efter opdateringen. Som ekstra sikkerhed gennemgås siden manuelt efter opdateringen, for at sikre at alt kører korrekt.

Uddateret plug-ins

Det hænder, at plug-ins bliver uddateret, og ikke længere bliver vedligeholdt. Her vil du blive kontaktet, da der højst sandsynligt skal tillægges ekstra tid til at finde et nyt plug-in.

Hacket side

Den regelmæssige opdatering vil som udgangspunkt minimere risikoen for spam, hacking og unødig nedetid. Der gives dog ingen garantier imod hackerangreb. Skulle det mod forventning ske, forpligter MM-G sig til at opsætte og installere sidste back-up, og på den måde få hjemmesiden hurtigst muligt op at køre igen.

Er din WordPress-installation ikke foretaget af MM-G, og findes der specielt udviklede plug-ins eller er der kodet direkte i temafiler, omfattes dette ikke af aftalen. Denne situation kortlægges i forbindelse med den første opdatering – hvorefter den endelig aftale kan defineres.

Opsigelse
Aftalen kan opsiges af begge parter med en måneds varsel.


Lad os finde en løsning til Dig.
Er DIN side ikke up-to-date, og er der ikke nogen der "passer" den, så send en mail herunder, så finder vi en god løsning til Dig og Din Word-Press hjemmeside
JA TAK, lad mig høre lidt mere om den opdateringsaftale
 
 
WordPress opdateringsaftale
 

Kontakt os her!


Vi vil rigtig gerne høre fra Dig, og hjælpe med at få dine/jeres idéer gjort til virkelighed.

Telefon 2616 9015 eller mail morten@mm-g.dk

© Copyright MM-Graphics 2013.