Webshop


15 %
, så meget er handelen på nettet steget hvert år i Norden, og intet tyder på, at der bliver lavet om på den udvikling, tværtimod.

E-handel er for alle der gerne vil sælge deres produkter, og "huslejen" er som udgangspunkt billig. Har man en butik i forvejen, er der umiddelbart ingen grund til ikke at være til stede online, og med den rette SEO (søgeoptimering) er det muligt at nå et større marked og en øget tilgængelighed til sine produkter.

Herunder et par udvalgte referencer fra firmaer vi har hjulpet med shop løsninger.
Pillow Heart

Shoppen ligger i Dandomains shop løsning, og er designet udfra Pillow Hearts ønsker og behov. Bonus info er at MM-Graphics har udviklet og leveret logo hertil.
Se shoppen her
Jepsen HealthCare

Jepsen HealthCare har været online med en hjemmeside i mange år. Efter grundige overvejelser besluttede De at gå ALL-IN med webshop, hvor valget faldt på Dandomain som host, og MM-Graphics leverede en fuldt layoutet shop, som var klar til at modtage deres produkter.
Se shoppen her
Min Søsters Kage

Her har MM-Graphics været med fra starten, og ud fra pigernes ønsker har MM-Graphics stået for både shop, logo, visitkort, roll-ups med mere.
Se shoppen her
Living In Time Shop

Shoppen ligger i Dandomains shop løsning. Hos denne kunde har vi også været inde over logo, tryksager, bannere mm.
Se shoppen her
 

Kontakt os her!


Vi vil rigtig gerne høre fra Dig, og hjælpe med at få dine/jeres idéer gjort til virkelighed.

Telefon 2616 9015 eller mail morten@mm-g.dk

© Copyright MM-Graphics 2013.