Google PageSpeed 
og WordPress

GOOGLE PAGESPEED OPTIMERING

kr. 1499,- ex. moms

 • Opsætning af plugin som håndterer og pakker (udsætter) javascripts og CSS ned, således at hjemmesiden leverers hurtigere.
  (kr. 320,- pr. år, inklusiv 1. år)

 • Billedekomprimering af alle billeder, og levering af disse i nyt format. (WebP)

 • Tips & tricks til yderligere optimeringsmuligheder.

NO CURE NO PAY,  lykkes det ikke at flytte på tallene i en positiv retning, afinstalleres plugins, vi lister ud af bagdøren med halen mellem benene, og det koster ikke noget.

HUSK, det er helt uforpligtende at tage kontakt.

  Har du prøvet Googles nye hastighedstest fra PageSpeed Insights?

  Prøv Google PageSpeed med din WordPress side lige her: https://pagespeed.web.dev

  Hastigheden på dit website er direkte eller inddirekte årsag til hvor godt du bliver fundet på google. Det står på ingen måde alene, men Google siger: hvis din side er langsom, kan du i værste fald kan gå glip af høje rangeringer, relevant trafik og omsætning i sidste ende.

  Så titlen med Googles PageSpeed og WordPress rammer hovedet på sømmet, da mange WordPress sider performer ret dårligt i PageSpeed målinger.

  Det er langt fra muligt at ramme 100 på alle hjemmesider, men at få strammet op på hastigheden så man er med i toppen, er i sig selv en stor fortjeneste.

  Måske har du allerede et af ovennævnte løsninger installeret, i det tilfælde retter vi prisen ind.

  Der skal en administrator adgang til, før vi kan danne et overblik over installationen. Det hjælper vi selvfølgelig med, hvis det er ukendt land for dig eller dem som passer siden.

  Det kræver at din WordPress løsning er godt opdateret, der er altid en risiko ved at installere plugins på ikke opdateret sider.
  MM-Graphics tilbyder også Sikkerheds- og opdateringsaftaler til WordPress, se dem her